Vraag het uw OPTIEKadviseur - stylingadvies

“Beste Marije, we zien best veel over jouw kleur- en stylingadvies in optiekwinkels. Als opticien begrijp je ons vak. Wat voegt jouw advies toe aan het herkennen van gezicht en kleurtypen?”

Lees artikel

Vraag het uw OPTIEKadviseur - hoe vaak verbouwen?

‘ik hoor en zie dat er best veel optiekbedrijven aan het verbouwen zijn de laatste tijd. Wat is eigenlijk de gebruikelijke termijn om te verbouwen of om je interieur aan te passen?’

Lees artikel

Vraag het uw OPTIEKadviseur - werken voor online?

‘Er zijn steeds meer online spelers in onze markt actief die van onze vakkennis gebruik willen maken. Zoals oogmetingen en zo.
Moet ik daar nu in meegaan of juist niet?’

Lees artikel

Vraag het uw OPTIEKadviseur - Pensioenregels 2017

Ik hoorde dat de pensioenregelingen voor eigenaren van een BV gaan veranderden in 2017. Wat gaat er gebeuren en wat moet ik hiermee doen als eigenaar van een optiek BV?

Lees artikel

Vraag het uw OPTIEKadviseur - Jaarcijfers

“Ik ontvang de jaarcijfers van mijn optiekonderneming meestal pas in september van het opvolgende jaar. Is dat niet wat aan de late kant? En hoe kan ik hier het beste mee omgaan?”

Lees artikel

Vraag het uw OPTIEKadviseur - Functioneringsgesprekken

Ik vind het best lastig om officiële personeelsgesprekken te houden met mijn medewerkers, maar ik vind het ook wel weer belangrijk. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? En zijn hier ook formulieren voor?’

Lees artikel

© Optiek Adviseurs  |